Bodystep

Bodystep

Bodystep

Bodystep is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken. Net als bij alle andere Les Mills programma’s wisselt bodystep elke drie maanden van choreografie en muziek.

Een typische les

Elke muziektrack bij Bodystep heeft een specifieke focus. Samen vormen ze een energieke, full body workout. Bodystep is voor iedereen geschikt: van beginner tot gevorderde, want je kunt de hoogte van de step, en daarmee de intensiteit van de workout, zelf bepalen.

1. Een typische Bodysteples begint met de warming-up, gevolgd door enkele basispassen op de step, waarbij je leert om op de step correct op- en af te stappen. Geleidelijk wordt de intensiteit van de bewegingen verhoogd.
2. Bij de eerste twee fitness peaks ga je echt zweten en je hartslag schiet omhoog! Elke fitness peak wordt gevolgd door een herstelfase, waarbij het accent ligt op kracht en toning. Daarna kun je helemaal los gaan in de party track en aansluitend de speed track. Bij de derde en laatste speed track mag je jezelf helemaal geven. Deze les is echt een uitdaging voor je lichaam, door de intensieve combinatie van moves. En vergeet niet om helemaal los te gaan!
3. Oef! Je kunt vervolgens op adem komen en naar de grond gaan voor conditie werk voor het bovenlichaam en de buikspieren. Dan ga je stretchen terwijl je afkoelt na een intensieve training.

Wil je een keer meedoen?

Neem contact met ons op
100% vrijblijvend